in

Dette skal «Farmen»-vinner Erik Rotihaug gjøre nå

Søndag fikk årets «Farmen»-sesong sin vinner, da Rotihaug slo ut Ingebjørg Monique Haram (31) i en svært krevende finale.

Fra starten av oppholdet var han fast bestemt på å gå seirende ut, og i tida før hadde han lagt inn mange øvingstimer på mulige oppgaver som skulle komme på gården.

Et tap tror Rotihaug at han ville tatt svært tungt.

-Jeg fikk beskjed av psykologen etterpå, som vi alle er inne hos, at hun ikke visste hvordan jeg ville takle den store fallhøyden om jeg ikke hadde vunnet. Jeg gikk så hardt inn at jeg ikke tenkte på noe annet enn at jeg skulle vinne, sier han når Dagbladet møter ham vel hjemme i 2019.

Vil ikke ha kjendis-stempel Finalehelga ble hektisk for Rotihaug, som både før og etter siste episode var sendt, hadde fullt opp med intervjuer av ulike medier. Mandag var han å se både på «God Morgen Norge» og forsida av landets riksaviser.

«Farmen» har i år blitt sett av i snitt nærmere 700 000 seere, og hele 800 000 fikk med seg vinnerøyeblikket søndag, skriver Kampanje.

Merkelappen «kjendis» vil Rotihaug, som til daglig jobber som septiktømmer, likevel ikke ha.

-Jeg vil ikke kalle meg kjendis. Det er en slags rolle føler jeg, som blir så feil. Man er med på et realityprogram, og en kjendis er en som har vært i rampelyset i mange år, som folk kjenner fra mye. Ikke en som har glimtet innom, sier Rotihaug bestemt.

Vil gjøre mer tv

24-åringen får seg en utfordrende runde gjennom Karl Johan en lørdags formiddag, ettersom det er mange som vil ha et håndtrykk og et «hei» fra «Farmen»-deltakeren. Han tar seg likevel tid til å hilse på alle, og han trives åpenbart med oppmerksomheten.

Når man har tråkka der inne i tre måneder, så har man jo lyst til å bli likt for den man er. Når folk kommer bort fordi de liker deg og heier på deg, er det utrolig kjekt, sier han.

I de to månedene etter at «Farmen»-oppholdet var over har han fått mye oppmerksomhet, og spesielt da han dukket opp både på Se og Hørs kjendisgalla og etterfesten til «Skal vi danse »-finalen.

Rampelyset er noe han koser seg i, og som han håper han har en plass i også framover. Samtidig er han klar for å komme tilbake til arbeidshverdagen, hvor ting roer seg litt ned.

-Jeg holder alle muligheter åpne, det har vært en fantastisk reise å få være med på. Jeg trives med det, og håper jo at jeg får tilbud om andre ting.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Møbel-giganten lkea har aldri solgt for mer enn de gjorde i fjor. Nå lover de en klekkelig bonus som takk.

Jumanji: The Next Level: Tøys og fanteri